Szavazás
Milyen programokat látna szívesen nálunk?
 
Statisztika
Tagok : 443
Tartalom : 200
Tartalom találatai : 126527
Oldalainkat 10 vendég böngészi
Hirdetés
Új funkcióval bővült oldalunk! Mostantól a fent található Videók menüpont alatt megtekinthetők a rendezvényeinkről készült videók és összeállítások.

 

 • кухня в Днепропетровске
 • диван в Днепропетровске
 • шкаф купе в Днепропетровске
 • спальня в Днепропетровске
 • детская в Днепропетровске
 • гостиная в Днепропетровске
 • гардеробная в Днепропетровске
 • столешница из кварца в днепропетровске
 • 15. hagyományőrző Batyus bál 

   2015. február 28-án hagyományokhoz híven megtartotta farsangi Batyus bálját az Alkony Nyugdíjas Klub. A rendezvényt Király Józsefné „Csöpi néni” nyitotta meg frappáns kis beszédével. 

   

  Köszöntötte az Országos Nyugdíjas Egyesület megyei elnök asszonyát Szrenka Pálnét, az Életet az Éveknek Országos Nyugdíjas Szövetség jelenlegi elnök asszonyát Pasek Mihálynét, községünk polgármesterét Varchó Istvánt és feleségét, Községünk alpolgármesterét Paulik Katalint, valamint a képviselőtestület megjelent tagjait Király Sándort, Gyovai Csanádot és Kunos Lászlót. Ezen kívül köszöntötte a szponzorokat és vállalkozókat, akik támogatták a rendezvényt: Király Sándor és Király Sándorné vállalkozót, Király Rita mezőgazdasági vállalkozót, az ADA Gondozó Nonprofit Kft. ügyvezetőjét, Gyovai Csanád mezőgazdasági vállalkozót, Varchó Istvánt és feleségét, Barecz Mihály mezőgazdasági vállalkozót és feleségét, Figura Ferenc vállalkozót és feleségét, Kunos Lászlót és feleségét.

   

  alt  alt

   

  Nagy szeretettel köszöntötte továbbá a Barangoló KHE. nevében Horváth Juditot és Horváth Lászlót, Községünk iskolájának és óvodájának telephelyvezetőjét, Prágai Ágnest. Ezt követően a megjelent nyugdíjas klubokat és tagjaikat: Battonyai Harangvirág Nyugdíjas Klub, Békéssámsoni Aranyeső Nyugdíjas Klub, Kaszaperi Szivárvány Nyugdíjas Klub, Kevermesi Őszidő Nyugdíjas Klub, Magyarbánhegyesi Esthajnal Nyugdíjas Klub, Mezőkovácsházi Barátság Nyugdíjas Klub, Mezőkovácsházi Szivárvány Egyesület és Nagybánhegyesi Barátság Nyugdíjas Klub.

   

  alt  alt

  Köszöntötte még többek között: Skrován Évát, az ADA Gondozó Nonprofit Kft. Intézmény vezetőjét és dolgozóit, Czuth Pálnét és Ribovics Jánosnét a rendezvény díszítő mestereit, az Alkony Nyugdíjas Klub minden megjelent tagját, a Végegyházi Takarékszövetkezet megjelent tagjait, valamint községünk polgárőr egyesületének elnökét Elek Jánost, a helyi mozgáskorlátozottak egyesületének vezetőjét Elek Jánosnét, valamint minden megjelent vendéget.

   

  alt  alt

  A köszöntést követően az Alkony Tánccsoport lépett fel „Fekete-Fehér” táncával,  utána  a jelmezesek következtek, majd Zoltai Sándor szórakoztatta a közönséget zenés produkciójával. Őt követte Bába Szabolcs zenés produkciójával. A fellépők után az est hátralévő részében Szekeres Lajos gondoskodott a jó hangulatról.

   

   

  ADA