Szavazás
Milyen programokat látna szívesen nálunk?
 
Statisztika
Tagok : 443
Tartalom : 200
Tartalom találatai : 126539
Oldalainkat 12 vendég böngészi
Hirdetés
Új funkcióval bővült oldalunk! Mostantól a fent található Videók menüpont alatt megtekinthetők a rendezvényeinkről készült videók és összeállítások.

 

 • кухня в Днепропетровске
 • диван в Днепропетровске
 • шкаф купе в Днепропетровске
 • спальня в Днепропетровске
 • детская в Днепропетровске
 • гостиная в Днепропетровске
 • гардеробная в Днепропетровске
 • столешница из кварца в днепропетровске
 • Karácsonyi Ünnepség az ADA Idősek Klubjában

   

   

  2015. december 11-én megtartotta karácsonyi rendezvényét az ADA Idősek Klubja. Az intézményvezető nyitotta meg a rendezvényt ünnepi beszédével. Köszöntötte a megjelent vendégeket: Varchó István polgármestert, Prágai Ágnest a helyi iskola és óvoda telephelyvezetőjét, Király Józsefné " Csöpi nénit" az Alkony Nyugdíjas Klub vezetőjét, valamint a megjelent klubtagokat.

  alt alt

  alt alt

  Ezt követően elmondta, hogy így a naptári év végéhez közeledve megérint mindannyiunkat a karácsony varázsa, ez a titkokkal övezett megható nap, amely nemcsak a kereszténység, hanem a család, a békesség, az életbe vetett hit ünnepe is. Az ünnep meghittségét, harmóniáját elsősorban magunknak kell kialakítani:békességet, nyugalmat teremtve a családban és a nagyobb közösségekben egyaránt. Az ünnepi asztal mellett, a gyertya lángjánál visszagondolunk az elmúlt év örömeire, bánataira, kudarcaira és sikereire. Elgondolkodunk azon, vajon mi lehet 2015 karácsonyának üzenete? Természetesen mindenki számára más és más. A karácsonynak azonban örök és mindig aktuális üzenetei is vannak: ilyen a szeretet, a törődés, a tisztelet, az egymás iránti türelem, a mások megértésének szándéka, az önzetlenség.

  alt alt

  Azt üzeni a karácsony, hogy meg kell tanulnunk tiszta szívvel, szeretettel örülni. S az igazi öröm csak akkor, és úgy születhetik szívünkben, ha másokat, embertársainkat is örvendeni látjuk, ha a betlehemi istálló fényei nemcsak a mi arcunkat világítják meg, hanem mindenkiét. A szeretet példamutatással terjed. Törekedjünk arra, hogy képzeletbeli naptárunkba minden napra egy cseppnyi karácsonyt jegyezzünk elő. Gondoljunk arra, hogy vannak tőlünk elesettebbek, rászorultabbak, vannak segítségre váró magányos és beteg emberek. A gondterhelt hétköznapok során is „pazarlóbban” kellene bánnunk a szeretet kincseivel. Sokszor elég egy kedves szó, egy kéznyújtás, egy simogatás. Találjuk meg segítségre szoruló embertársainkat, meleg ételt, törődést, biztonságot nyújtva nekik.

  alt alt

  Mosolyogjunk rá a velünk szemben sietőre, figyeljünk egymásra, fedezzük fel a legkisebb rezdüléseket is, melyek közelebb hoznak bennünket egymáshoz! Vigyázzunk családunk és saját egészségünkre, mert ha van egészség, az ember csodákra képes! Őrizzünk meg ebből az ünnepi pillanatból morzsákat az eljövendő év hétköznapjaira azért, hogy azokból is kicsit ünnepit, kicsit méltóságteljest, a hétköznapitól eltérőt varázsoljunk!

  alt alt

  Ezen gondolatokkal kívánt Békés, Boldog, Meghitt Karácsonyi Ünnepeket és egészségben gazdag, boldog Új Esztendőt az ADA összes dolgozója nevében.

  alt

  A köszöntőt az óvodások műsora követte. A gyerekek nagyon tartalmas, szép műsorral készültek időseink számára. Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy szebbé tették rendezvényünket és a felkészítő óvonők a munkáját. Az óvodások műsora után az ADA Mikulás lepte meg a vendégeket egy kis csomaggal, majd a megvendégelés következett. Az ünnepség kellemesen telt, reméljük jövőre is ilyen szép számmal vesznek részt időseink a rendezvényen.

  ADA Gondozó Nonprofit Kft.