Milyen programokat látna szívesen nálunk?
 
Tagok : 470
Tartalom : 204
Tartalom találatai : 138437
Oldalainkat 10 vendég böngészi
Új funkcióval bővült oldalunk! Mostantól a fent található Videók menüpont alatt megtekinthetők a rendezvényeinkről készült videók és összeállítások.

 

Szívklub

 

A mezőkovácsházi Egészségfejlesztési Iroda és intézményünk közös együttműködésének eredményeképp került megrendezésre 2019. január 23.-án a Szívklub, melynek előadója Medgyesi István (OMSZ Mezőkovácsháza) volt. A foglalkozáson szó esett az otthoni helyes vérnyomásmérésről, egyes veszélyhelyzetek megoldásának lehetőségeiről, illetve az egészséges életmód fontosságáról.


Testünk motorja szívünk, melynek egészsége mondhatni a legfontosabb.  A mai rohanó világ helytelen életmódja és táplálkozási szokásai, mind erősen hozzájárulnak egy-egy szív és érrendszeri betegség kialakulásához. A szívbetegség természetesen nem csak ezen okok miatt alakulhat ki, hanem egy másik meglévő betegség is okozhatja.

Az előadás során ingyenes vérnyomásmérés, testzsír százalék és BMI indexszámítást is igénybe vehettek a jelenlévők, mely fontos tájékoztatásokkal szolgál életmódunkról, annak változtatásának lehetőségeiről.

Ezúton szeretnénk megköszönni az Egészségfejlesztési Irodának és Medgyesi Istvánnak az együttműködést és a tartalmas előadást!

 

 

ADA Gondozó Nonprofit Kft.