Milyen programokat látna szívesen nálunk?
 
Tagok : 470
Tartalom : 204
Tartalom találatai : 138449
Oldalainkat 5 vendég böngészi
Új funkcióval bővült oldalunk! Mostantól a fent található Videók menüpont alatt megtekinthetők a rendezvényeinkről készült videók és összeállítások.

 

Szívklub

 

 

2019. augusztus 26.-án került megrendezésre intézményünkben a mezőkovácsházi Egészségfejlesztési Iroda közreműködésével Szívklubunk.

A rendezvény előadója Medgyesi István a magas vérnyomást és következményeit választotta témául.
Előadása kerekasztal beszélgetéssé nőtte ki magát, hiszen a jelen lévők saját tapasztalataik megosztásával illetve kérdéseikkel tették színesebbé a rendezvényt.

Megállapítható tény, hogy a magas vérnyomás az esetek túlnyomó részében egy másik betegség következménye. A szív és érrendszeri betegségek leggyakoribb tüneteként intő jel lehet a magas vérnyomás felismerése. Idegen szóval hypertonia-nak nevezik. A rendszeres vérnyomásmérés, illetve az időben beállított vérnyomás csökkentő hatású gyógyszerek fontos szerepet játszanak az ezt kiváltó betegség súlyosbodásának, újabb betegségek kialakulásának megakadályozásában.
Testünk legfontosabb szervei között van szívünk, hiszen a keringés központja. Az agy és a szervezet oxigén ellátásában nélkülözhetetlen szerepet játszik, ezért egészségére fokozott figyelmet kell fordítani.

ADA Gondozó Nonprofit Kft.