Szavazás
Milyen programokat látna szívesen nálunk?
 
Statisztika
Tagok : 46
Tartalom : 24
Tartalom találatai : 6354
Oldalainkat 4 vendég böngészi
Hirdetés
Új funkcióval bővült oldalunk! Mostantól a fent található Videók menüpont alatt megtekinthetők a rendezvényeinkről készült videók és összeállítások.

 

 • кухня в Днепропетровске
 • диван в Днепропетровске
 • шкаф купе в Днепропетровске
 • спальня в Днепропетровске
 • детская в Днепропетровске
 • гостиная в Днепропетровске
 • гардеробная в Днепропетровске
 • столешница из кварца в днепропетровске
 • Élet a Covid-19 világjárvány ideje alatt

  A világjárvány kirobbanása óta számos új szituációhoz kellett alkalmazkodnunk. A biztonsági intézkedések jelentős mértékben megnehezítették munkánkat. Számos iránymutatást, segítséget kaptunk külső szervezetektől, támogatóktól, akik nélkül ezt a nehéz időszakot átvészelni igen csak bonyolult lett volna. Ezúton szeretnénk megköszönni segítségüket.

  Mi is történt pontosan?

  -A házigondozás kiterjesztése a nappali ellátást igénybe vevőkre többlet feladatot jelentett számunkra. Ezt a krízis helyzetben hozott kormányrendeletek írták elő, így nem volt kérdéses, hogy ennek a feladatnak eleget kell tennünk. Gondozónőink önmagukat nem kímélve, mindenkihez becsengettek, érdeklődtek egészségi állapotuk felől, biztosították a gyógyszerekhez jutást, elvégezték mindennapi bevásárlásaikat. Rengeteg új feladat, rengeteg új kihívás. Örömmel tudósítunk róla, hogy sikerült eleget tennünk, önmagunkat túl szárnyalva vettük a nehézségeket, és segítettük az új helyzet miatt ellátást igénylő embereket.

  -A Humán Szolgáltató Központtal együttműködve biztosítottuk az egy tál meleg étel kiszállítását minden igénylőnek. Tanyagondnokunk saját munkakörén túl látta el ezt a feladatot.

  A szigorítások enyhülésével megindult az élet.

  Ortopéd cipőíratás, aktív klubélet, ismételt látogatók, további bizalom. Ennél többet nem is kívánhattunk volna. Ismét élettel telik meg egy intézmény, ami a végegyházi nyugdíjas klubok életének fő színtere.

  Az Ezüst Fenyők Nyugdíjas Klub és az Alkony Nyugdíjas Klub rendezvényei ismét felpezsdítették az életet. A látogatók, klubtagok a biztonsági előírások betartása mellett tartják összejöveteiket, ügyelve saját és társaik biztonságára, egészségére.

  Miért írtam a bizalmat a felsorolás végére?

  Azok, akik a rendkívüli helyzet miatt kérték a segítségünket, a veszélyhelyzet megszűnését követően is bizalommal fordulnak hozzánk. Dolgozóink igyekeznek mindenben segítségükre lenni, mindennapjaikat könnyebbé tenni.

  A jövőben is hasonló irányelvekkel folytatjuk munkánkat, hiszen a járványnak még nincs vége. Dolgozóink a megfelelő óvintézkedések, szabályok szerint látogatják időseinket.

   

  Kérjük amennyiben nem feltétlenül szükséges, kerülje a zsúfolt helyeket!

  Saját védelme érdekében használjon arc maszkot, takarja el arcát!

  Ügyeljen a rendszeres, megfelelő kézmosásra, fertőtlenítésre!

  Ezek azok a dolgok, melyeket Önnek kell megtennie a Corona vírus megállításának érdekében.

  Mindenkinek jó egészséget és kitartást kívánunk!

  ADA Gondozó Nonprofit Kft
  vezetősége és dolgozói

   
 • сделать ремонты тут