TOP_PLUSZ-3.3.2-21-BS1-2022-00021

Kedvezményezett neve: ADA Gondozó Nonprofit Kft.

A projekt azonosítószáma: TOP PLUSZ-3.3.2-21-BS1-2022-00021

A projekt címe: ADA Idősek Klubja – Megújulás a XXI. század korszellemében

Konzorciumi partner: Békés Vármegyei Önkormányzati Hivatal

Szerződött támogatás összege: 79,12 millió forint

Támogatás mértéke: 100%

Projekt megvalósításának kezdete: 2023. január 18.

Az ADA Gondozó Nonprofit Kft. 2022-ben nyújtott be pályázatot infrastrukturális fejlesztésre és eszközbeszerzése. A pályázat megvalósítása során egy nagyobb klubhelyiség kerül kialakításra, illetve az épület két új helységgel bővül. Mivel az épület bővítése a meglévő terasz helyén történik, ezért terasz bővítésre is sor fog kerülni. Az udvarban térkövezés és mozgáskorlátozott parkolóhely kialakítását tervezzük. A kor követelményeinek megfelelően napkollektor kerül felszerelésre, amely az intézmény környezetbarátabb és energiatakarékosabb fűtését fogja elősegíteni.

Az eszközbeszerzés keretén belül egy 9 személyes Toyota kisbusz megvásárlását és a bővített épületrészbe szükséges bútorzat, irodai eszközök beszerzését tervezzük, valamint a meglévő elhasznált székek lecserélését.

A pályázat megvalósítása az ellátottak és a munkavállalók számára is jobb környezetet fog teremteni. Az így létrehozott közösségi tér immár jobban igazodik az ellátotti létszámhoz, lehetővé teszi, hogy nagyobb minőségben tudjuk rendezvényeinket, prevenciós előadásainkat megtartani.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2025. szeptember 01.